Search
Close this search box.
🚀 BILO KOJA 2 MODELA 200KM 💛 Ponuda je vremenski ograničena ⏳
dana
sati
minuta
sekundi

LAVISH Knox

Šifra proizvoda: LA-4094-2-1

Nema na zalihi

🚀 Bilo koja 2 modela za 200KM 💛
Ponuda je vremenski ograničena ⏳

dana
sati
minuta
sekundi

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

148
153
55

Predstavljamo Knox sunčane naočale iz Lavish – ultimativni avijatičarski oblik za modernog pojedinca. Ove elegantne crne sunčane naočale savršen su dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji, bez obzira da li se oblačite za noćni izlazak ili je ležerne za dan na suncu.

Sunčane naočale Knox iz Lavish dizajnirane su da vam daju savršen spoj stila i funkcije. Avijatorski oblik je klasičan izgled koji nikada ne izlazi iz mode, a crna staklena sočiva pružaju 100% UV zaštitu kako bi vaše oči bile zaštićene od štetnih zraka.

Ali ove sunčane naočale nisu samo zbog dobrog izgleda. Takođe su napravljeni da traju, od izdržljivih materijala koji mogu da izdrže habanje i habanje pri svakodnevnoj upotrebi. A kada ih ne nosite, možete ih čuvati u priloženoj zaštitnoj futroli.

Zašto se onda zadovoljiti običnim sunčanim naočalama kada možete imati Knox od Lavish? Naručite svoj danas i doživite vrhunski stil i funkcionalnost.

Sunčane naočale Knox
Sunčane naočale Knox

Izdvojeni modeli

Povećavamo
Popuste 💛
NOVA KOLEKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛
NOVA KOLEKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛
NOVA KOLEKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛
ZADNJI KOMADI
AKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛

100 KM

NOVA KOLEKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛
NOVA KOLEKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛
ZADNJI KOMAD
Povećavamo
Popuste 💛

Sviđa ti se ovaj model?

Upiši svoju mail adresu i pokanjamo ti 10% popusta!

hvala

Tvoj kupon kod je:

LAVISH2024