Akcija

Naša kolekcija sunčanih naočala po akcijskoj cijeni zadovoljit će svaki stil. LAVISH sunčane naočale će naglasiti vaš omiljeni outfit, a sve po pristupačnim cijenama. Odaberite omiljeni model za ovo ljeto po super cijeni.

95 KM

Novo

90 KM

95 KM

SUPER AKCIJA

DODATNO SNIŽENO

70 KM

70 KM

70 KM

75 KM

90 KM

70 KM

SUPER AKCIJA

DODATNO SNIŽENO

75 KM

SUPER AKCIJA

DODATNO SNIŽENO

75 KM

SUPER AKCIJA

DODATNO SNIŽENO

75 KM

Novo

65 KM

Novo

65 KM

ZADNJI KOMAD

DODATNO SNIŽENO

70 KM

Nema više proizvoda

Sunčane naočale akcija

Sunčane naočale su ne samo modni dodatak, već i neophodan alat zaštite vaših očiju od štetnog UV zračenja. Upravo zato, uvijek je dobro imati nekoliko različitih modela u svojoj kolekciji. Uz našu akcijsku ponudu, to je sada moguće po vrlo povoljnim cijenama!

Naša akcijska ponuda sunčanih naočala pruža vam priliku da nabavite vrhunske modele po sniženim cijenama. U našoj ponudi možete pronaći različite stilove i oblike naočala. Bilo da preferirate veliki ili mali okvir imamo modele koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Naše sunčane naočale su izrađene od najkvalitetnijih materijala, koji osiguravaju dugotrajnu zaštitu i udobnost nošenja. Svi modeli u našoj akcijskoj ponudi su originalni, pa se ne morate brinuti o kvaliteti proizvoda koje kupujete.

Nabavite svoje omiljene modele sunčanih naočala po sniženim cijenama dok traju zalihe. Ovo je idealna prilika za sve koji žele obnoviti svoju kolekciju ili nabaviti nekoliko novih modela koji će odgovarati njihovom stilu.

Uz našu akcijsku ponudu, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunsku kvalitetu po izvrsnoj cijeni. Ne propustite priliku da zaštitite svoje oči od štetnog sunčevog zračenja i ujedno izgledate moderno i stylish.

Pronađite sunčane naočale po akcijskim cijenama koje su idealne za vas! 

sati
minuta
sekundi