LAVISH Vanessa

96 KM

UV 400 zaštita

Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM

Mogućnost zamjene

Uz svake naočale zaštitna futrola

Tražite li ženske sunčane naočale koje kombiniraju moderan dizajn i kvalitetu, onda su Vanessa sunčane naočale brenda Lavish pravi izbor za vas! Slim model naočala iz nove kolekcije dolazi u dvije prekrasne boje – plavoj i rozoj, koje će se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju. Osim što su vrlo privlačne za oko, Vanessa sunčane naočale pružaju 100% UV zaštitu, što je vrlo važno za očuvanje zdravlja vaših očiju.

Želite li istaknuti svoj stil i privući poglede, onda su Vanessa sunčane naočale brenda Lavish pravi izbor za vas! Ove sunčane naočale su pravi modni dodatak za svaku ženu koja želi izgledati moderno i sofisticirano.

Naočale su izrađene od visokokvalitetnih materijala, što jamči dugotrajnost i udobnost nošenja. Budite moderni, budite ekološki osviješteni i odaberite model Vanessa za sebe!

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

138
149
38