Search
Close this search box.
AKCIJA
Dodatno sniženo
Zadnji komad

LAVISH Stasha

Šifra proizvoda: S-4066-2

60 KM

1 na zalihi

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

140
150
53

Tražite šik i moderan par sunčanih naočala koje su savršene za svaku priliku? Ne tražite dalje od LAVISH Stasha sunčanih naočala!

Sa svojim kvadratnim oblikom srednje veličine i crnim okvirom, ove sunčane naočale su savršena kombinacija klasičnog i modernog. Crne gradijent leće savršene su za one vedre sunčane dane, a tanak okvir oko sočiva osigurava da vam pogled nikada ne smeta.

Debele slepoočnice sa svojim velikim srebrenim detaljima daju dodatni dodir sofisticiranosti ovom već zadivljujućem dizajnu. A sa gornjim dijelom sa ravnim mostom, ove sunčane naočale su udobne za nošenje tokom cijelog dana.

Ali ove sunčane naočale ne odnose se samo na stil, već i na kvalitet. Leće su izrađene od visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala odlična jasnoća i UV zaštita, dok je okvir dizajniran da bude izdržljiv i dugotrajan.

Po tako odličnoj cijeni, ove sunčane naočale su nevjerovatna vrijednost! Pa zašto čekati? Priuštite sebi par LAVISH Stasha sunčanih naočala danas i istupite sa stilom tokom cijele godine.

Izdvojeni modeli

AKCIJA

75 KM

ZADNJI KOMAD
AKCIJA
DODATNO SNIŽENO
Novo
AKCIJA

65 KM

Sviđa ti se ovaj model?

Upiši svoju mail adresu i pokanjamo ti 10% popusta!

hvala

Tvoj kupon kod je:

LAVISH2024