Search
Close this search box.
NOVA KOLEKCIJA

LAVISH Selena

Šifra proizvoda: LA-5023-1

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

148
145
46

Otkrijte neodoljivu sofisticiranost s Lavish ženskim sunčanim naočalama modela Lavish Selena. Ovaj par slim sunčanih naočala donosi suptilan i moderni dizajn u prvoplan, stvarajući izuzetan modni izraz.

Transparentni sivi okvir dodaje notu suvremenosti i profinjenosti, ističući eleganciju Lavish Selena modela. Crna stakla pružaju ne samo izvanrednu zaštitu od sunca već i dodatni dojam misterije i stila.

Naziv modela – Lavish Selena – nosi pečat ekskluzivnosti i vrhunskog dizajna, prepoznatljivog za brend Lavish. Ove ženske sunčane naočale nisu samo modni dodatak, već izjava stila koja naglašava vašu individualnost.

Investirajte u svoj ženski izgled s Lavish Selenom. Ove slim sunčane naočale su više od modnog dodatka – one su simbol suptilnosti i suvremenog izričaja. Ključna riječ – ženske sunčane naočale. Unesite svjetlost Lavishovog stila u svoju kolekciju i doživite sofisticiranost u svakom trenutku.

Izdvojeni modeli

AKCIJA

100 KM

ZADNJI KOMAD
AKCIJA

90 KM

AKCIJA

75 KM

NOVA KOLEKCIJA
AKCIJA

90 KM

Dodatno sniženo
AKCIJA
Zadnji komadi

60 KM

AKCIJA

100 KM

Sviđa ti se ovaj model?

Upiši svoju mail adresu i pokanjamo ti 10% popusta!

hvala

Tvoj kupon kod je:

LAVISH2024