LAVISH Scott

60 KM

Dodatnih 20% popusta uz kupon kod.

Kod za popust MAJ20

Popust završava za:

dana
sati
minuta
sekundi

1 na zalihi

UV 400 zaštita

Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM

Mogućnost zamjene

Uz svake naočale zaštitna futrola

LAVISH brend atraktivnih, kvalitetnih i zapanjujuće pristupačnih naočala koji svakako zaslužuje vašu pažnju. Vrijeme je da vidite svijet iz bolje perspektive.

Klasična i prigušena elegancija, naše sunčane naočale Scott donose stil. Uključuje zaštitnu kutiju i krpicu za čišćenje.

Izdvojeno
LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir
LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

140
150
48