Search
Close this search box.
NOVA KOLEKCIJA

LAVISH Nicole

Šifra proizvoda: LA- 5053-1

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

140
150
60

Osvježite svoj izgled i istaknite svoj stil uz Lavish ženske sunčane naočale modela Lavish Nicole. Ovaj par sunčanih naočala kvadratnog oblika predstavlja spoj moderne elegancije i sofisticiranosti, stvarajući neodoljivu kombinaciju za dame koje žele biti u središtu modnih trendova.

Crni okvir dodaje dozu klasične profinjenosti, savršeno se usklađujući s gradiant crnim staklima koja ne samo da pružaju iznimnu zaštitu od sunca, već i stvaraju besprijekoran prijelaz boja. Naziv modela – Lavish Nicole – nosi pečat ekskluzivnosti i vrhunskog dizajna, karakterističnog za brend Lavish.

Ono što čini Lavish Nicole posebnom su zlatni detalji na sljepoočnicama. Ovaj elegantni dodatak dodatno naglašava sofisticiranost, čineći ove oversized sunčane naočale neodoljivim modnim izborom.

Pravougaonik oblika, sa spojenim dijelom na prednjoj strani, daje im suvremen izgled koji privlači pažnju. Ove sunčane naočale oversized dimenzija čine ih savršenim dodatkom za dame koje žele istaknuti svoj jedinstveni stil.

Investirajte u svoj ženski izgled s Lavish Nicole. Ove sunčane naočale nisu samo modni dodatak – one su izjava stila koja odiše sofisticiranošću.

Izdvojeni modeli

NOVA KOLEKCIJA
AKCIJA

80 KM

AKCIJA

100 KM

AKCIJA

100 KM

AKCIJA

100 KM

AKCIJA

80 KM

Zadnji komad
AKCIJA
Dodatno sniženo

65 KM

AKCIJA

120 KM

Sviđa ti se ovaj model?

Upiši svoju mail adresu i pokanjamo ti 10% popusta!

hvala

Tvoj kupon kod je:

LAVISH2024