Search
Close this search box.
🚀 BILO KOJA 2 MODELA 200KM 💛 Ponuda je vremenski ograničena ⏳
dana
sati
minuta
sekundi
AKCIJA
Zadnji komadi

LAVISH Monna

Šifra proizvoda: LA- 4029-1-23

75 KM

Nema na zalihi

🚀 Bilo koja 2 modela za 200KM 💛
Ponuda je vremenski ograničena ⏳

dana
sati
minuta
sekundi

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

150
145
63

Dame, tražite li naočale za sunce koje odišu elegancijom i luksuzom? Ne tražite dalje od Monna sunčanih naočala iz Lavish kolekcije. Ove sunčane naočale imaju elegantan crni okvir sa zlatnim detaljima u obliku slova V na slepoočnici, dodajući dašak sofisticiranosti i glamura. Šesterokutni oblik sunčanih naočala je jedinstven i moderan zaokret u klasičnom dizajnu. Crno staklo nudi potpunu UV zaštitu, zadržavajući bezvremenski i elegantan izgled. Oversized dizajn ovih sunčanih naočala čini ih savršenim za užurbane šetnje gradom i dodavanja dašaka “drame” svakoj odjevnoj kombinaciji. Bilo da obavljate poslove ili prisustvujete otmjenom događaju, ove sunčane naočale će podići vaš izgled. Ne propustite priliku da posjedujete par ovih prekrasnih sunčanih naočala iz Lavish-a. Naručite svoje danas! Uključuje zaštitnu kutiju i krpicu za čišćenje.

Izdvojeni modeli

AKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛

80 KM

Povećavamo
Popuste 💛
Povećavamo
Popuste 💛
Povećavamo
Popuste 💛
ZADNJI KOMAD
Povećavamo
Popuste 💛
Povećavamo
Popuste 💛
AKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛

100 KM

NOVA KOLEKCIJA
AKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛

160 KM

Sviđa ti se ovaj model?

Upiši svoju mail adresu i pokanjamo ti 10% popusta!

hvala

Tvoj kupon kod je:

LAVISH2024