Search
Close this search box.

LAVISH Luna

Šifra proizvoda: LA- 5008-2

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

148
150
55

Osvježite svoj stil i unaprijedite svoj izgled uz Lavish ženske sunčane naočale modela Lavish Luna. Inspirirane aviator dizajnom, ove naočale su sinonim za sofisticiranost i suvremeni šarm.

Crni okvir s gradiant crnim staklima pruža dozu elegancije, ističući bezvremensku ljepotu Lavish Luna modela. Ove sunčane naočale ne samo da pružaju vrhunsku zaštitu od sunca već i stvaraju privlačan vizualni dojam, čineći ih savršenim modnim dodatkom za svaku prigodu.

Naziv modela – Lavish Luna – nosi pečat ekskluzivnosti i vrhunskog dizajna, karakterističnog za brend Lavish. Ove ženske sunčane naočale nisu samo modni dodatak, već izjava stila koja ističe vašu individualnost.

Investirajte u svoj ženski izgled s Lavish Lunom. Ove aviator sunčane naočale su više od modnog dodatka – one su simbol sofisticiranosti i suvremenog šarma. Unesite svjetlost Lavishovog stila u svoju kolekciju i otkrijte eleganciju svakog trenutka.

Izdvojeni modeli

AKCIJA

60 KM

ZADNJI KOMADI
AKCIJA
DODATNO SNIŽENO

75 KM

Zadnji komadi
AKCIJA
Dodatno sniženo

65 KM

Dodatno sniženo
AKCIJA
Zadnji komadi

65 KM

AKCIJA

95 KM

SUPER AKCIJA
AKCIJA
DODATNO SNIŽENO

75 KM

AKCIJA

100 KM

Sviđa ti se ovaj model?

Upiši svoju mail adresu i pokanjamo ti 10% popusta!

hvala

Tvoj kupon kod je:

LAVISH2024