Search
Close this search box.
AKCIJA
Zadnji komadi

LAVISH Kim

Šifra proizvoda: S-4057-1-1

80 KM

Nema na zalihi

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

144
144
55

Tražite li moderan i elegantan par sunčanih naočara? Ne tražite dalje od Kim sunčanih naočara iz Lavish kolekcije! Ove luksuzne sunčane naočale imaju elegantan smeđi okvir sa zlatnim detaljima, dajući im sofisticiran i vrhunski izgled. Cat eye oblik je klasičan i u trendu, što ih čini savršenim dodatkom za svaku odjeću. Smeđe staklo pruža UV zaštitu za vaše oči, a istovremeno daje i dašak glamura. Nadogradite svoju dodatnu modnu igru uz Kim sunčane naočale iz Lavish-a. Naručite svoju danas! Uključuje zaštitnu kutiju i krpicu za čišćenje.

Sunčane naočale Kim
Sunčane naočale Kim
Sunčane naočale Kim
Sunčane naočale Kim

Izdvojeni modeli

AKCIJA

75 KM

AKCIJA

95 KM

AKCIJA

75 KM

AKCIJA

70 KM

Sviđa ti se ovaj model?

Upiši svoju mail adresu i pokanjamo ti 10% popusta!

hvala

Tvoj kupon kod je:

LAVISH2024