Search
Close this search box.
NOVA KOLEKCIJA

LAVISH Hanna

Šifra proizvoda: LA-5004-2

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

148
150
55

Oplemenite svoj ženski izgled s neodoljivim parom sunčanih naočala brenda Lavish – model Lavish Hanna. Ove ženstvene sunčane naočale u cat eye obliku donose dozu sofisticiranosti i profinjenosti, čineći ih idealnim modnim dodatkom za svaku prigodu.

Zlatni metalni okvir dodaje elegantan sjaj, ističući ekskluzivnost Lavish Hanna modela. Gradiant smeđa boja stakala pruža ne samo zaštitu od sunca već i besprijekoran prijelaz boja, stvarajući očaravajući vizualni dojam.

Ono što čini Lavish Hannu jedinstvenom su sljepoočnice oblikovane poput lanca koji se proteže duž cijele dužine. Ovaj jedinstveni dizajn dodaje dozu luksuza i čini ih nezamjenjivim modnim izborom za žene koje žele istaknuti svoj osobni stil.

Naziv modela – Lavish Hanna – nosi pečat elegancije i kvalitete koji je karakterističan za brend Lavish. Ove ženske sunčane naočale nisu samo modni dodatak, već izjava stila koja odiše sofisticiranošću.

Investirajte u svoj ženski izgled s Lavish Hannom. Ove sunčane naočale su više od modnog dodatka – one su simbol elegancije i samopouzdanja. Izrazite svoju jedinstvenost s Lavishom.

Izdvojeni modeli

NOVA KOLEKCIJA
AKCIJA

150 KM

NOVA KOLEKCIJA
SUPER AKCIJA
AKCIJA
DODATNO SNIŽENO

75 KM

AKCIJA

85 KM

AKCIJA

130 KM

Zadnji komad
AKCIJA
Dodatno sniženo

60 KM

Sviđa ti se ovaj model?

Upiši svoju mail adresu i pokanjamo ti 10% popusta!

hvala

Tvoj kupon kod je:

LAVISH2024