Search
Close this search box.
Besplatna dostava za narudžbe preko 200KM

LAVISH Emy

Šifra proizvoda: LA- 5009-1

🚀 Bilo koja 2 modela za 200KM 💛
Ponuda je vremenski ograničena ⏳

dana
sati
minuta
sekundi

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

147
150
46

Otkrijte vrhunski izgled uz Lavish ženske sunčane naočale modela Lavish Emy. Ove cat eye sunčane naočale u slim modelu pružaju neodoljiv spoj sofisticiranosti i suptilne elegancije, čineći ih savršenim modnim izborom za dame koje teže vrhunskom stilu.

Tamnocrveni bordo okvir dodaje dašak profinjenosti, ističući modernu ljepotu Lavish Emy modela. Gradiant bordo i žuta stakla ne samo da pružaju izuzetnu zaštitu od sunca, već i stvaraju očaravajući prijelaz boja, dodajući živost i sofisticiranost.

Naziv modela – Lavish Emy – odražava ekskluzivnost i vrhunski dizajn karakterističan za brend Lavish. Sljepoočnice neobičnog trouglastog oblika dodaju dozu originalnosti, čineći ove sunčane naočale ne samo modnim dodatkom, već i izrazom vašeg individualnog stila.

Investirajte u svoj ženski izgled s Lavish Emy. Ove sunčane naočale su više od modnog dodatka – one su simbol sofisticiranosti i unikatnog stila. Unesite svjetlost Lavishovog stila u svoju kolekciju i istaknite se s vrhunskim modnim izrazom.

Izdvojeni modeli

Povećavamo
Popuste 💛
Povećavamo
Popuste 💛
Povećavamo
Popuste 💛
NOVA KOLEKCIJA
Povećavamo
Popuste 💛
Zadnji komadi
Povećavamo
Popuste 💛
Dodatno sniženo
Povećavamo
Popuste 💛
Povećavamo
Popuste 💛
Povećavamo
Popuste 💛

⚡ Super cijena! ⚡

U POLA CIJENE!

Original price was: 160 KM.Current price is: 80 KM.

U POLA CIJENE!

Original price was: 130 KM.Current price is: 65 KM.

U POLA CIJENE!

Original price was: 120 KM.Current price is: 60 KM.

U POLA CIJENE!

Original price was: 140 KM.Current price is: 70 KM.

U POLA CIJENE!

Original price was: 160 KM.Current price is: 80 KM.

U POLA CIJENE!

Original price was: 140 KM.Current price is: 70 KM.

Sviđa ti se ovaj model?

Upiši svoju mail adresu i pokanjamo ti 10% popusta!

hvala

Tvoj kupon kod je:

LAVISH10