LAVISH Blair

84 KM

Nema na zalihi

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

UV 400 zaštita

Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM

Mogućnost zamjene

Uz svake naočale zaštitna futrola

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

150
150
55

Da li ste spremni da svoju modnu igru podignete na viši nivo? Ne tražite dalje od Bree sunčanih naočala Lavish brenda, savršenog dodatka za podizanje vašeg stila i zaštitu očiju od štetnih UV zraka. Uz oblik mačjeg oka srednje veličine i jedinstveni potpuno metalni okvir, ove sunčane naočale će sigurno skrenuti pažnju gdje god da krenete.

Bree sunčane naočale su dizajnirane s preokretom koji ih izdvaja od ostalih. Crni metalni okvir u kombinaciji s crnim gradijent sočivima je nenadmašna kombinacija koja izgleda sjajno na bilo kojem obliku lica. Osim toga, sa 100% UV zaštitom, možete uživati na suncu bez brige da li su Vaše oči zaštićene.

U Lavish-u vjerujemo u pružanje visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnoj cijeni. Bree sunčane naočale nisu izuzetak, nudeći veliku vrijednost za novac bez žrtvovanja stila ili kvaliteta. Naša pažnja posvećena detaljima vidljiva je u svakom paru sunčanih naočala koje napravimo, a Bree nije izuzetak.

Bree sunčane naočale ne samo da su elegantne i pristupačne, već su savršene i za žene koje cijene kvalitet. Uz čvrsti potpuno metalni okvir, možete biti sigurni da će vaše sunčane naočale trajati godinama koje dolaze. Metalni okvir također daje notu sofisticiranosti vašem izgledu, čineći ih savršenim za svaku priliku.

Kada odaberete Lavish Bree sunčane naočale, birate brend koji brine o vašem stilu i vašim očima. Uz odličnu cijenu i odličan kvalitet, ove sunčane naočale su nezamislive. Naručite svoje još danas i napravite prvi korak da izgledate i osjećate se najbolje!

Izdvojeni modeli

UŠTEDITE 50KM

50 KM

ZADNJI KOMAD

60 KM

Zadnji komad

Dodatno sniženo

60 KM

Zadnji komadi

Dodatno sniženo

30 KM

sati
minuta
sekundi