LAVISH Billie

72 KM

Nema na zalihi

Zadnja šansa!

sati
minuta
sekundi

UV 400 zaštita

Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM

Mogućnost zamjene

Uz svake naočale zaštitna futrola

Izdvojeno

Predstavljamo LAVISH, luksuzni brend ženskih sunčanih naočala koji kombinuje moderan stil sa nenadmašnim kvalitetom. Koji god stil da preferirate, LAVISH ima par sunčanih naočala koje odgovaraju vašem jedinstvenom osjećaju za modu. Uz široku paletu okvira, boja i opcija sočiva, imamo ponešto za svaku ženu. Naše sunčane naočale su dizajnirane da štite vaše oči od štetnih UV zraka, a da istovremeno izgledate i osjećate se najbolje. A sa našim pristupačnim cijenama, možete si prepustiti malo luksuza. Dakle, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala, ne tražite dalje od Lavish sunčanih naočala.

Sočiva

LAVISH Sunčane naočale nisu samo neizostavan ljetni modni dodatak, već su nužne za zaštitu vaših očiju od štetnih sunčevih zraka. Sočiva imaju UV400 zaštitu koja štite od zraka svjetlosti s valnom daljinom do 400 nanometara. Sa UV400 zaštitom ste sigurni da Vaše naočale maksimalno zaustavljaju sve UVA i UVB zrake.

Okvir

LAVISH je brand koji polako, ali sigurno osvaja svijet svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Mnogi ga smatraju simbolom kvalitete u izradi sunčanih naočala. LAVISH modeli će Vas očarati svojim dizajnom i te materijalnima koji su izdržljivi i stabilni. Materijal okvira, vrsta šarki i dizajn okvira važni su faktori prilikom odabira sunčanih naočala, jer često odražavaju trajnost sunčanih naočala ali i vašeg osobnog stila.

146
140
51

LAVISH brend atraktivnih, kvalitetnih i zapanjujuće pristupačnih naočala koji svakako zaslužuje vašu p

Tražite par sunčanih naočala koje su istovremeno elegantne i funkcionalne? Ne tražite dalje od naočala za sunce Billie iz Lavish kolekcije. Sa svojim vrhunskim aviator oblikom i potpuno metalnim okvirom, ove sunčane naočale savršen su dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji. A sa više dostupnih boja stakla i okvira, sigurno će postojati Billie model koji je baš za vas.

Billie sunčane naočale su savršen izbor i za muškarce i za žene. Bilo da tražite klasični crni ili smeđi okvir, ili nešto malo privlačnije poput zelenog ili reflektirajuće plavog stakla, ovaj model sunčanih naočala zasigurno imamo. A uz njihovu odličnu cijenu i kvalitetnu konstrukciju, moći ćete uživati u Billie sunčanim naočalama godinama koje dolaze.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ – Billie sunčane naočale su dobile oduševljene kritike kupaca iz cijelog svijeta. Ljudima se sviđa način na koji ove sunčane naočale izgledaju i osjećaju se, i cijene kvalitetnu konstrukciju i pažnju posvećenu detaljima koja se uklapa u svaki par. Dakle, ako tražite novi par sunčanih naočala koje će učiniti da izgledate i osjećate se sjajno, Billie sunčane naočale iz Lavish su savršen izbor.

A ako želite da obnovite svoju kolekciju sunčanih naočala, Billie sunčane naočale su odličan izbor. Svojim elegantnim dizajnom i visokokvalitetnom konstrukcijom, ove sunčane naočale sigurno će privući mnogo pažnje na svakom Vašem selfie-u.

Zaključno, ako tražite moderan i funkcionalan par sunčanih naočala koje su cjenovno pristupacne, ne tražite dalje od naočala za sunce Billie iz Lavish kolekcije . Sa svojim vrhunskim aviator oblikom, potpuno metalnim okvirom i više boja stakla i okvira na raspolaganju, ove sunčane naočale će sigurno biti hit i kod muškaraca i kod žena. Pa zašto čekati? Nabavite svoj par već danas i počnite uživati u prednostima Billie sunčanih naočala!

ažnju. Vrijeme je da vidite svijet iz bolje perspektive.

Sunčane naočale Billie
Sunčane naočale Billie
Sunčane naočale Billie

Izdvojeni modeli

Zadnji komadi

Dodatno sniženo

25 KM

Dodatno sniženo

65 KM

ZADNJI KOMAD

60 KM

Zadnji komadi

Dodatno sniženo

70 KM